Om CBJ Mekaniska AB

CBJ Mekaniska äger och förvaltar en industrifastighet i Stora Höga strax norr om Kungälv. Från början var inriktningen att producera mekaniska tjänster till industrin men sedermera kompletterades företaget med uthyrning av lokaler i byggnaderna. 

Om våra fastigheter

Fastigheten är belägen invid E6:an vilket bidrar till snabba transporter med minimala köbildningar. Med endas 40 km till Göteborg, 20 km till Kungälv och ca 6 km till Stenungsund har denna fastighet ett strategiskt bra läge. Här finns alla möjligheter för Ert företag att hyra en lagerlokal eller verkstadslokal, vi kan även utforma lokalen enligt specifika önskemål beträffande ytor, kontor eller ev. traverser.

Varför du ska välja oss

Här finns också utmärkta möjligheter att förvara värdefull egendom till låga priser i ett billigt minilager vilket är anpassat speciellt för längre hyresperioder, jämför gärna vår prislista med andra i branschen.

Fastigheten kan anslutas till fibernätet och solceller förser byggnaderna med egen el.

I närområdet finns utmärkta lunchrestauranger och inte nog med det, här existerar inga parkeringsproblem. Goda kommunikationsmöjligheter i form av Bohusbanan som går mellan Göteborg och Strömstad.

Hela ytan runt hallarna är asfalterad och inhägnad med grind som öppnas med mobilen. Vi är anpassningsbara och sätter Era önskemål i fokus.

Lite kuriosa om oss

Lokalyta
0 kvm
Minilager
0
Uppställningsplats
0 kvm
Lokaler
0