Kontorslokaler & Verkstadslokaler
i Stenungsund

Vi har kontorslokaler och verkstadslokaler i varierande storlek från 17 till 280m2, dom kan anpassas efter dina behov som tex. med eller utan kontor. Det är förberett med traverser, stora portar för problemfria transporter in och ut. Med luftvärmepumpar justerar du temperaturen efter eget behov, högt i tak och ljusa utrymmen förbättrar arbetsmiljön och höjer trivseln.

Lediga lokaler

Här kan du se alla lediga lokaler vi har för tillfället i Stenungsund.

Lokal på 280m²

Nu har vi en ledig lokal för uthyrning i Stenungsund, den är på 280m² varav 200m² är verkstadsyta i markplan, resterande yta är ett entresol vilket fungerar som kontor och köksavdelning.

Uppvärmning av lokalerna består av värmepump, luft-vatten och distribution av värmen medelst golvvärme i samtliga lokaler.

Kontorsutrymmena har värmeåtervinning, lokalerna är ljusa och mycket trevliga, två oberoende avdelningar och en större öppen yta ger ett gott intryck.

Ytan i markplan är uppdelad i ett högre och ett lägre utrymme, en 5-tons travers löper i hela den högre delen, denna hall lämpar sig synnerligen väl för en mindre industriell verksamhet. En stor port gör godshanteringen smidig.

Utanför lokalen finns öppna asfalterade ytor som tillåter trafikcirculation och parkeringar.

Laddstolpe finns på området med 2 x 22 kW som är tillgänglig för hyresgästerna eller besökare.